Pensla bröden med olivolja och strö över vitlökspulver. Grilla ett par minuter i ugnen på 200 grader, över och under värme
1.
Pensla bröden med olivolja och strö över vitlökspulver. Grilla ett par minuter i ugnen på 200 grader, över och under värme
2.
Dela tomaterna och hacka fint allt grönt. Blanda med olivolja och balsamvinäger. Salta och peppra
3.
I matberedare eller blender vispa slät keso med fetaost och olivolja
4.
Servera röra med marinerade tomater och ristad bröd. OBS! Gött att äta som förrätt eller som lättare rätt i en varm sommardag. Nju!
12 baguetteskivor
olivolja att pensla bröden med
vitlökspulver
500 g keso
100 g fetaost
2 msk olivolja
250 g körsbärstomater
2 msk hackad persilja
2 msk hackad basilika
4 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
salt och peppar efter smak