Sätt ugnen på 175, över och undervärme.
1.
Sätt ugnen på 175, över och undervärme.
2.
Dela smördegen i 12 bitar. Nagga lätt med en gafel.
3.
Grädda den i mitten av ugnen tills den puffat upp och fått lite färg.
4.
Vispa grädden till medelhårda toppar. Blanda vaniljkrämen enligt anvisning på fpk.
5.
Spritsa eller bre vaniljkräm över en smördeg, toppa med grädde och lägg över en smördeg.
6.
Ev kan du sikta florsocker över, ringla över smält choklad. Ja eller som jag, ALLT på en gång. MORE is less som man säger.
1.
Till Alla ❤️ dag får man pimpa bakelserna extra mycket.
1 fpk smördeg, rektangulär, från kyldisken
3,5 dl vispgrädde
1 fpk DrOetker vaniljkräm
3 dl mjölk+ 1,5 dl vispgrädde
florsocker
100 g choklad smält
5-6 färska jordgubbar delade