back-button

Simona Muntean

Picture of the author

Sweet peony pillow cake

En vacker tårta med vita sammetstårtsbottnar fyllda med chokladmousse, körsbärskräm och glasskräm, dekorerad med en lila pion och fransar.

    Hur

    1.

    Montera tårtan: Använd fyra bottnar fyllda med chokladmousse, körsbärskräm och glasskräm. Frys tårtan i ca 30-45 minuter för att kunna skulptera den som en kudde. Spackla tårtan med kräm som inte är gräddbaserad.

    2.

    Spackla först en halva av tårtan och täck den med sockerpasta. Vänd tårtan och lägg den på serveringsfatet. Spackla sedan den andra halvan och täck den med sockerpasta. Dekorera tårtan med en lila pion, fransar och egengjorda pärlor.

    Ingredienser

    4 White velvet cake bottnar

    1/4 chokladmousse

    1/3 körsbärskräm

    1 glasskräm