back-button

Simona Muntean

Picture of the author

SUPERENKLA CHOKLADFUDGE

  • 30 bitar

Mer gott som blev av chokladen från Lindt. Först bakade jag en drömgod chokladcheesecake på Oreo botten, bakade en tårta med chokladkräm, chokladglass hann jag med också. Ja på så mycket choklad som jag vann bakade jag massor och så finns det kvar. Sist gjorde jag dessa superenkla chokladfudge bitar. Hade bråttom när jag skulle ta bilderna så jag väntade aldrig på att fudgen skulle stelna ordentligt, då hade all ljus försvunnit så precis som du ser blev denna en kladdig historia. Men god som tusen!

    Hur

    1.

    Fodra en form , ca 20 X 30 cm, med bakplåtspapper.

    2.

    Värm på spisen i en kastrull choklad och kondenserad mjölk tills chokladen har smält.

    3.

    Häll i formen och ställ kallt tills den har stelnat.

    4.

    Skölj en kniv i varmt vatten och skär i lagom stora bitar.

    5.

    Förvaras svalt i låda med lock.

    Tips!

    1.

    Jag strödde över lite vitchoklad strössel så receptet är tre ingredienser fudge. My bad! Byt ut mot hackade nötter eller bara lite flingsalt. Urgott!

    Ingredienser

    225 g hackad choklad

    burk kondenserad mjölk