Blötlägg gelatinet i lite kallt vatten och låt det svälla under ett par minuter.
En tårta med White velvet cake bottnar fylld med chokladkräm och passionsfruktmousse. Dekorerad med rosor och figurer.
1.
Blötlägg gelatinet i lite kallt vatten och låt det svälla under ett par minuter.
2.
Blanda juicen med fruktköttet från passionsfrukterna i en kastrull och heta upp vätskan.
3.
Rör i gelatinet och rör om tills det har smält. Vätskan ska nu kylas.
4.
Vispa grädden hårt.
5.
Vispa separat osten med florsocker och all vanilj.
6.
Vispa försiktigt in i ostmassan både vätska och den vispade grädden.
7.
Moussen behöver ett par timmar för att stelna efter att du har hällt i former eller serveringsglasen.
8.
Ska moussen användas som fyllning i tårta ska man kyla den något ifall man inte har en bra form att lägga tårtan i för att stelna eller en ring som ska användas runt tårtan för att inte fyllningen ska rinna ut innan den har stelnat.
4 passionsfrukter
3 dl grädde
200 g Philadelphia ost
1,5-2 dl florsocker
3 tsk vaniljsocker
1 tsk bourbon vanilla eller vanilla bean paste
8 gelatinblad eller 4 tsk gelatinpulver
2,5 dl passionsjuice