Blanda alla ingredienser till guacamole och ställ åt sidan.
Jag är helt såld på den. Enkelt att göra och jag tycker det blir mycket godare än ”vanlig” svensk tacos. Om du frågar mig.
1.
Blanda alla ingredienser till guacamole och ställ åt sidan.
2.
Blanda färsen med rödlök och tacokrydda.
3.
Dela i 8 lika köttbullar. Lägg en på varje bröd och platta till.
4.
Värm en msk olja i stekpanna. Stek ett bröd ät gängen. Börja med köttet mot stekpannan. Vänd och stek någon minut på andra sidan.
5.
Lägg ev på lite riven ost så den smälter.
6.
Lägg på tallrik och täck med aluminiumfolie för att hålla varmt. Upprepa tills du har stent alla.
7.
Toppa med grönsaker, guacamole och sås.
Ingredienser:
8 tortillabröd small size
500 g nötfärs
1 påse tacokrydda
1 liten rödlök finhackad
8 msk olja att steka i
2 avocado tärnade
1 liten rödlök finhackad
1-2 tomater tärnade
hackad koriander
salt och peppar
2 msk olivolja
saft av en liten lime
sallad
rödlök
guacamole
salsa eller annan tacosås
ev koriander