Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme. Fodra en form med löstagbara kanter, ca 20 cm i diameter, med bakplåtspapper. ställ åt sidan
Saftig lättbakad ostkaka med bär. Mums!
1.
Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme. Fodra en form med löstagbara kanter, ca 20 cm i diameter, med bakplåtspapper. ställ åt sidan
2.
Rör mjukt färskosten i en stor skål. Tillsätt strösocker och vaniljsocker och vispa jämnt
3.
Tillsätt äggen och vispa jämnt. Addera citronzest och vetemjölet. Vispa jämnt
4.
Vänd lätt bären i smeten. Blanda inte för mycket så bären mosas. Häll i formen
5.
Toppa med resterande bär. Grädda i mitten av ugnen för.ca 30-40 minuter, tills kakan känns färdig
6.
Låt den kallna i formen. Sikta florsocker över innan servering
500 g färskost naturell
1.75 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3 ägg
0.5 citron citronzest (kan uteslutas)
3 dl vetemjöl
250 g bär i kakan
50 g bär att toppa med
florsocker att sikta över