I en wok eller större stekpanna heta upp olja
Superenkel Pad Thai utan nudlar, g f och vegetarisk. Om du älskar vitkål och asiatiska smaker.
1.
I en wok eller större stekpanna heta upp olja
2.
Fräs först lök, tillsätt chili och fräs lite till. Tillsätt vitkål, morötter och fräs tills de är mjuka. Rör i då och då
3.
Tillsätt fisksås, soja, sesam olja och oyster sås. Fräs någon minut till
4.
Knäck äggen i het olja i en annan stekpanna. Rör i snabbt så det blir som en äggröra
5.
Häll äggröran över grönsakerna. Blanda väl
6.
Strö över sesamfrö och thai basilika. Servera med limeklyftor och njut!
500 g färsk vitkål, strimlad
1 stor morot, strimlad
rapsolja att steka i
1 salladslök hackad
1/2 chili, hackad
3 ägg
2-3 msk sesamolja
3 msk fisksås
2 msk japansk soja
3-4 msk oyster sås
rostade sesamfrö
färsk thai basilika och limeklyftor