Klär en rund form med löstagbara kanter, med diameter på 18 cm, med bakplåtspapper, både botten och väggar
Det är fortfarande varmt och glass är aldrig fel i sommarvärme. Jag svängde ihop en nyttigare glasstårta med Barebells produkter. Himmel och kladdkaka så gott det blev. Ja jag vet att det heter himmel och pannkaka med här pratar vi om kladdkaka faktiskt. Gjorde bottnarna på Tyngre protein kasein kladdkaka och dem blev så så goda. Kunde lätt ha tryckt i mig hela degen. Och jag är ingen fan av proteinpulver. Men kan erkänna att jag tryckte i mig nästan halva tårtan och den borde räcka till 6 personer.
1.
Klär en rund form med löstagbara kanter, med diameter på 18 cm, med bakplåtspapper, både botten och väggar
2.
I matberedare eller för hand, blanda alla ingredienser till bottnarna
3.
Tryck hälften av degen i botten på formen
4.
Häll den något upptinade glasen i formen och tryck lätt med baksidan av en matsked. Jämna till ytan.
5.
Kavla resterande deg lite försiktigt mellan två bakplåtspapper och lägg i formen över glassen
6.
Tryck lätt för att jämna till ytan
7.
Ställ glasstårtan kallt i minst en timme eller tills den ska serveras
8.
Garnera tårtan med chokladsås, hackade salty peanut ice cream bars och choklad protein crispies
2.5 dl mandelmjöl
2 dl Tyngre protein kasein kladdkaka
15 dadlar, urkärnade
2 msk kakao
4 msk kokosfett eller jordnötssmör
2 fpk Barebells Cookie dough glass
2 st Barebells salty peanut ice cream bars
Barebells chokladsås
Barebells chokladprotein crispies