back-button

Simona Muntean

Picture of the author

MINIOSTPAJER MED DIPP

  • 20 personer

2 ingredienser miniostpajer med dipp. Snabbt, enkelt och supergott. Lätt att göra vegansk.

Hur

Gör så här

1.

Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme

2.

Rulla ut en smördeg och lägg fyllning på halva plattan

3.

Vik över den andra halvan och skär igenom med en kniv eller pizzaskärare

4.

Strö ev över sesamfrön

5.

Flytta över till en ugnsplåt och grädda till smördegen har puffat upp och fått fin färg

6.

Rör ihop alla ingredienser till dippen och servera. Njut❗️❗️❗️

Ingredienser

Minipajer

1 fpk smördeg

250 g fårost, salladsost eller riven hårdost

ev sesamfrön att toppa med

Dipp

2 dl crème fraîche

2 msk majonäs

1 dl hackad färsk persilja

Vitlökspulver eller 1-2 pressade vitlöksklyftor

salt och peppar