Fordra ev botten på en form, ca 20 cm i diameter, med bakplåtspapper och ställ åt sidan
Godaste Biscoff cheesecaken! Du får inte missa denna goding
1.
Fordra ev botten på en form, ca 20 cm i diameter, med bakplåtspapper och ställ åt sidan
2.
Finkrossa kexen och blanda med smör till en blöt gryning massa
3.
Tryck kexmassan i botten på formen och jämna till ytan. Packa massan ordentligt så den inte kommer smula sen vid servering
4.
Vispa ihop alla ingredienser till fyllningen. Häll över botten i formen och jämna till ytan
5.
Ställ i kylen för minst 3 timmar
6.
Smält Biscoff spread och bred den över cheesecaken. Garnera med krossade och/halverade kex
20 st Lotus Biscoff kex
50 g smält smör, normal saltat
600 g färskost naturell
1 dl vispgrädde
1 dl florsocker
6 msk Lotus Biscoff spread
6 msk Lotus Biscoff spread
Lotus Biscoff kex fyllda halverade till garnering
Finkrossade Lotus Biscoff kex