Koka upp blåbär och strösocker i en kastrull, mossa bären och sila bort skal och kärnor om önskat. Låt purén kallna.
A fresh and balanced cream cheese frosting with a hint of blueberry flavor. Perfect for filling and frosting cakes or cupcakes.
1.
Koka upp blåbär och strösocker i en kastrull, mossa bären och sila bort skal och kärnor om önskat. Låt purén kallna.
2.
Vispa smöret fluffigt och vispa färskosten separat. Blanda smör och färskost, tillsätt den kalla purén och vispa i florsocker gradvis.
3.
Vispa smöret vitt och fluffigt. Vispa färskosten och blanda med smöret. Tillsätt florsocker gradvis och avsluta med att blanda i vaniljessens och gul hushållsfärg.
4.
Vispa smöret fluffigt i ca 4-5 minuter. Tillsätt florsocker gradvis, vaniljessens, vaniljsocker och kokhett vatten. Blanda väl till en krämig konsistens.
5.
Blanda bär och socker i en kastrull, koka upp och mosa bären. Sila blandningen och låt svalna. Vispa grädden hårt. Blötlägg gelatin och smält det. Blanda gelatin, bär och grädde till en mousse.
6.
Vispa smöret lent och fluffigt, tillsätt jordnötssmör och florsocker gradvis. Avsluta med vaniljsocker, grädde och fortsätt vispa tills krämen är jämn.
7.
Värm grädden nästan till kokpunkten, blanda i chokladen och låt svalna. Vispa kraftigt till en tjockflytande kräm. Kyl ganachen innan användning.
8.
Vispa mascarpone, grädde, socker och körsbärssylt till en fluffig kräm. Använd som fyllning och frosting till en tårta.
9.
Vispa äggvitor och socker över vattenbad tills tjockt. Tillsätt smör, vaniljsocker, florsocker och eventuell smaksättning. Vispa till en jämn smörkräm.
10.
Vispa grädden hårt, vispa nutella mjuk och krämig. Blanda nutella i grädden. Använd som fyllning eller frosting.
11.
Blanda marsánpulver med mjölk och grädde till en tjock kräm. Kyl innan användning.
12.
Vispa smöret fluffigt och tillsätt dulce de leche. Använd som spackling eller fyllning i tårta.
ca 100 g frysta blåbär
0,5 dl strösocker
200 g philadelphia ost
75 g rumsvarmt smör
2-3 dl florsocker
300 g philadelphia ost
100 g saltat rumsvarmt smör
3-4 dl florsocker
0,5 dl grädde
150 g rumsvarmt smör
4-5 dl florsocker
2 tsk vanilj essens
2 tsk vaniljsocker
2 msk kokhet vatten
250 frysta bär
1/2 - 1 dl strösocker
2,5 dl vispgrädde
4 gelatinblad
2 tsk gelatinpulver
230 g rumsvarmt smör
4-5 msk jordnötssmör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
0,5 dl grädde
180 - 200 g favorit chokladen
3 dl vispgrädde
500 g mascarpone
ca 2,5 dl grädde
100 g socker
2 dl körsbärssylt
2 äggvitor
1 och 3/4 dl socker
200 g smör
2 tsk vaniljsocker
1 krm vaniljarom
2 dl florsocker
3 dl vispgrädde
2 dl nutella
hälften mjölk och hälften grädde marsán pulver
150 g saltat smör
1,5 dl dulce de leche