back-button

Simona Muntean

Picture of the author

KESOWRAP PÅ 2 INGREDIENSER

  • 2 minuter + 15 minuter
  • 2 personer

Var bara tvungen att testa den virala kesowrapen på 2 ingredienser. Smakar inte keso och det smakar inte ägg. Gott är det i alla fall. Och glutenfri.

Hur

Gör så

1.

Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme.

2.

Klä en ugnsform med bakplåtspapper. Ställ åt sidan.

3.

I en blender mixa keso och ägg. Smaksätt ev med kryddor.

4.

Häll smeten i formen och bred ut som en rektangel ca 20x30 cm.

5.

Grädda i mitten av ugnen för ca 15-20 min tills wrapen har fått fin färg.

6.

Låt svalna lite, fyll med allt gott, rulla, dela och njut.

Ingredienser

Smet

250 g keso naturell

2 ägg

ev smaksättning 1 tsk vitlökspulver, italienska kryddor eller grönt

Pålägg

ev 3 msk bredbar ost

4 stora salladsblad

100 g skinka (har använt prosciutto cotto) eller grillad kycklingfile

1 stor tomat i tunna skivor

ev dijondressing (1 tsk dijonsenap, 1 msk majonäs och 2-3 msk yoghurt)