Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme.
Var bara tvungen att testa den virala kesowrapen på 2 ingredienser. Smakar inte keso och det smakar inte ägg. Gott är det i alla fall. Och glutenfri.
1.
Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme.
2.
Klä en ugnsform med bakplåtspapper. Ställ åt sidan.
3.
I en blender mixa keso och ägg. Smaksätt ev med kryddor.
4.
Häll smeten i formen och bred ut som en rektangel ca 20x30 cm.
5.
Grädda i mitten av ugnen för ca 15-20 min tills wrapen har fått fin färg.
6.
Låt svalna lite, fyll med allt gott, rulla, dela och njut.
250 g keso naturell
2 ägg
ev smaksättning 1 tsk vitlökspulver, italienska kryddor eller grönt
ev 3 msk bredbar ost
4 stora salladsblad
100 g skinka (har använt prosciutto cotto) eller grillad kycklingfile
1 stor tomat i tunna skivor
ev dijondressing (1 tsk dijonsenap, 1 msk majonäs och 2-3 msk yoghurt)