Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen i rikligt saltat vatten
Pasta med ärtor och spenat. DU MÅSTE BARA TESTA, så så god. En vegetarisk pasta som lätt kan göras både glutenfri och vegansk.
1.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen i rikligt saltat vatten
2.
Fräs vitlöken i olivolja. Tillsätt ärtorna och sen spenaten och fräs lite till
3.
Häll allt i en mixer eller blender, tillsätt tahini och vispgrädde och kör till en jämn sås
4.
Häll över pastan och blanda väl
5.
Salta och peppra. Riv över parmesan och toppa med färsk basilika. Njuuuuut❗️
2 portioner pasta (ev glutenfri)
3 msk olivolja
200 g ärtor, frysta upptinade
2 vitlöksklyftor skivade
50 g färsk spenat
2 msk tahini
4 msk vispgrädde
Salt och peppar
2 msk riven parmesan
chiliflakes
basilika