back-button

Simona Muntean

Picture of the author

GLUTENFRIA KOKOSKAKOR

  • 5 minuter + 15 minuter
  • 12 personer

Glutenfria kakor på 3 ingredienser som du lätt kan göra veganska, mjölk och laktosfria eller sockerfria. En kaka som passar till många helt enkelt.

Hur

How to

1.

Blanda mossad banan och kokos till en smet

2.

Rulla till jämna bollar och lägg på bakplåtspapper

3.

Platta till med hjälp av dina fingrar eller baksidan av en dl mått t ex. Kakorna ska vada ca 3-4 mm tjocka. Frys in för 30 min

4.

Grädda i mitten av ugnen i 175 grader för 10-12 min eller tills kanterna på kakorna har börjat få lite färg

5.

Låt kakorna svalna innan du klickar på lite smällt choklad och strör riven kokos

6.

Förvaras i kylskåp i låda med lock

Ingredienser

Ingredienser

1 banan, mosad

1 dl riven kokos

50 g smält choklad och lite riven kokos att toppa med