Klä en rektangulär form, ca 20X25 cm, med bakplåtspapper. Ställ åt sidan
Enkla och goda glutenfria bars som du gör på en kvart. Med marschmallows, puffat ris och choklad och massa annat gott!
1.
Klä en rektangulär form, ca 20X25 cm, med bakplåtspapper. Ställ åt sidan
2.
I en stor skål smält marshmallows och smör i mikron, 30 sek åt gången. Blanda i emellanåt. Rör i tills marshmallowsen har smält
3.
Tillsätt puffat ris, 1.5 dl kokos och 1.5 dl mandelflarn. Blanda väl
4.
Olja in dina händer och tryck massan i formen samt jämna till ytan
5.
Smält chokladen i mikron, 20-30 sek åt gången. Rör i emellanåt. Häll den över massan och släta till ytan
6.
Strö resterande kokos blandat med resterande mandelflarn över chokladen
7.
Låt kakan stå och stelna i minst 30 minuter innan du skär den i rutor. Använd en vass kniv för att få snygga kanter
300 g vita marshmallows
4 msk smör
1.5 dl riven kokos
1.5 dl mandelflarn
15 dl puffat ris (Vårgårda ris)
200 g ljus choklad
0.5 dl riven kokos
0.5 dl mandelflarn