Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme. Fodra en ugnsplåt med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
Enkla naturligt glutenfria kokoskakor som smälter i munnen. Jag har sett dessa kakor på en italiensk blogg och kände direkt jag ville testa dem. Minns inte bloggens namn tyvärr. Men ändrade lite i receptet för jag har alltid svårt att hålla mig till, måste alltid laborera. Blev lockad av det enkla i receptet och att kakorna är glutenfria. Ni är många som ville ha alternativ. Hoppas ni gillar dem.
1.
Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme. Fodra en ugnsplåt med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
2.
I en skål blanda väl alla ingredienser. Forma till runda bollar och lägg på plåt.
3.
Grädda i mitten av ugnen för ca 10-15 minuter.
4.
Ta ut och låt kakorna svalna.
5.
Ringla över smält choklad och låt den stelna innan du serverar kakorna.
130 g riven kokos
2 äggvitor
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g choklad att smälta och ringla över kakorna