Börja med att göra Cookie dough. Vispa smöret och sockret samt vanilj. Lägg i peanut butter och vispa lite till. Till sist häll i kondenserade mjölken och häll i mjöl. Vispa till en homogen massa, deg. Blanda i med en sked i choklad knapparna.
En sats ger ca 20 bitar, en form på ca 20 X 20 cm, allt beroende på hur stora bitar du vill ha. Tid: ca 30 minuter + tid i kylen. Svårighetsgrad: lätt. Betyg: SSSS
1.
Börja med att göra Cookie dough. Vispa smöret och sockret samt vanilj. Lägg i peanut butter och vispa lite till. Till sist häll i kondenserade mjölken och häll i mjöl. Vispa till en homogen massa, deg. Blanda i med en sked i choklad knapparna.
2.
Klä en fyrkantig ugnsform med bakplåtspapper och tryck ner degen. Slätta över ytan.
3.
För frostingen, smält både peanut butter och choklad i micro under ett par minuter, lit i taget. Blanda väl och bre över cookie dough. Ställ kallt för ett par timmar eller helst över natten.
4.
Dela i lagom stora bitar. Förvaras kallt.
1/2 smör
3/4 ljust brunt socker
1 vaniljessens eller vaniljsocker
1/4 peanut butter
2 mjöl
2,5-3 kondenserad mjölk
2 choklad knappar