Vispa chokladmousse och grädde enligt anvisningarna på förpackningen. Häll moussen i en spritspåse och ställ åt sidan
1.
Vispa chokladmousse och grädde enligt anvisningarna på förpackningen. Häll moussen i en spritspåse och ställ åt sidan
2.
I en annan skål rör mjukt färskosten och blanda i flor- och vaniljsocker. Ställ åt sidan
3.
Ta fram 4 portionsformar eller glas. Spritsa chokladmousse i botten på varje form eller glas
4.
Toppa med kexbitar som du snabbt har doppat i kaffe innan
5.
Klicka lite färskostkräm och toppa med några kaffedränkta kexbitar
6.
Avsluta med chokladmousse
7.
Sikta över kakao och servera direkt. Förvaras i kylskåp i upp i 24 timmar
1 påse chokladtårtmousse
3 dl vispgrädde
200 g färskost naturell
0.5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
10 stycken savoiardikex
1 dl bryggkaffe