Börja med frosting. I en kastrull vispa samman mjölk, socker och mjöl
1.
Börja med frosting. I en kastrull vispa samman mjölk, socker och mjöl
2.
Rör hela tiden över medelhög värme tills krämen tjocknar. Det kommer ta några minuter
3.
Ställ åt sidan för att kallna helt
1.
Sätt ugnen på 175º
2.
Klä en form, ca 20X20 cm med bakplåtspapper och ställ åt sidan
3.
I en kastrull på spisen smällt smör och strösocker
4.
Tillsätt kakao, salt och vaniljsocker samt äggen under fortsatt vispning (för hand)
5.
Blanda i vetemjölet och rör ihop till en jämn smet
6.
Häll i formen och jämna till toppen med en slickepott. Grädda i mitten av ugnen för ca 20 minuter. Låt kakan kallna i formen
1.
Vispa smör och vaniljextrakt i en bunke tills det blir ljust och krämig, ungefär 2 minuter
2.
Vispa den kylda mjölkkrämen och addera till smöret. Tillsätt en matsked åt gången till smörblandningen, slå på medelhög hastighet och vispa tills all mjölkkräm har tillsätts. Vispa ytterligare en minut eller två tills krämen är luftig och extra krämig
3.
Mossa hallonen lätt, tillsätt till krämen och vispa jämt
1.
Skär brownies i lagom stora bitar och spritsa eller bred på krämen
2.
Toppa med färska hallon och ev ätbara blommor eller blad
125 g smör
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl osötad kakao
2 ägg
en nypa salt
1.5 dl vetemjöl
1.25 dl mjölk
1.25 dl socker
3 msk mjöl
1 tsk vanilj
125 g smör rumstempererat
ca 1 dl färska hallon
ev hallon och ätbara blommor att dekorera med