Salta och peppra kycklingfiléerna.
Krispig kyckling med 3 ostar och kryddig tomatsås. Serverad med en fräsch zucchinisallad.
1.
Salta och peppra kycklingfiléerna.
2.
Vänd de i ströbröd blandad med parmesan. Doppa i uppvispat ägg.
3.
Stek de knaprigt i olja i stekpanna. Lägg de på en ugnsplåt.
4.
Blanda alla ingredienser till tomatsalsan. Lägg mozzarellaskivor på varje snitsel och fördela salsan över.
5.
Toppa med riven mozzarella och parmesan.
6.
Grilla i mitten av ugnen tills osten har smält och fått fin färg.
7.
Lägg alla ingredienser till sallad i en skål och blanda väl.
8.
Servera till snitsel.
4 st minutfileer (ca 650 g)
salt och peppar
2-3 ägg
2 dl ströbröd
50 g riven parmesan
200 g krossade tomater
1 tsk vitlökspulver
basilika eller oregano
0,5 tsk chiliflakes
200 g mozzarella i skivor
100 g riven mozzarella
50 g riven parmesan
1-2 zucchini i tunna skivor
6-8 msk olivolja
4 msk citronsaft
3-4 tsk dijonsenap
salt och peppar
färsk oregano att toppa med